Vi er en innovativ aktør i plastindustrien
Vi tager ansvar og præger udviklingen

Nyheder

Plastcom og plastindustrien er i rivende udvikling. Der sker nyt hele tiden. Her kan du se nye produkter, nye medarbejdere, nye kunder og nye tiltag.

Juni 2021 startede Alf Jensen ved Plastcom som Business Development Manager.

Han vil have sin base i Sydsverige og vil fokusere på at udvikle vores forretning og fremtidige organisation i Sverige, Norge, Finland og Baltikum.
Alf har mere end 25 års erfaring i plastindustrien, hvor han har haft flere lederstillinger både lokalt og globalt.

Tøv ikke med at kontakte Alf, hvis du har spørgsmål.
Alf er tilgængelig via telefon på +46 733 41 75 40 eller mail alf.jensen@plastcom.se

Mød vores nye Business Development Manager – Alf Jensen – +25 års erfaring i plastindustrien

I sept. 2020 tiltrådte Henrik Jensen som produktchef. Med bopæl i Varde er han centralt placeret i forhold til vores jyske og fynske kunder. Henrik har i løbet af sine 17 år i plastindustrien arbejdet med både termo- og hærdeplast. Han er vidende, dedikeret og servicerer med et smil.

Har du spørgsmål - ring +45 29 34 30 34 eller mail jensen@plastcom.dk.

Uddannelse:

  • Plastmager med speciale i sprøjtestøbning
  • Mastergrad i kemiteknik og bioteknologi - specialiseret i polymer teknologi
  • Six Sigma Yellow Belt
Mød vores nye produktchef – Henrik Jensen – 17 års erfaring i plastindustrien

Plastcom er udpeget som officiel Distributør for Stora Ensos seneste satsning på DuraSense WPC (Wood Polymer Compounds).

Stora Enso er en gigant indenfor skovdrift, træ, papir og pap, og det er disse spidskompetencer, som har været drivkræfterne bag udviklingen af Europas største WPC produktprogram – DuraSense.

Produktserien er typisk baseret på enten PP eller PE med varierende mængde af enten synlige eller usynlige træfibre.

Bio-polymerer fra Stora Enso – Størst i Europa indenfor Wood Polymer Compounds

Plastcom har etableret et tæt samarbejde med UBQ International – en unik virksomhed som har patenteret en teknologi som kan konvertere husholdningsaffald til biopolymer.

Dette helt unikke materiale er sammensat af byggestenene fra de organiske materialer i husholdningsaffaldet og det kan forarbejdes på helt almindelige maskiner.

Ved tilsætning af UBQ kan man opnå helt CO2 neutrale færdige produkter. Materialet anvendes til en lang række applikationer især indenfor PE og PP-produkter.

Nyt samarbejde med UBQ International – en unik patenteret recycle teknologi

Versalis introducerer en ny og spændende innovativ produktserie med bæredygtighed i top.

Produktserien omfatter både PELD, PEHD, PS og EPS-produkter, som er baseret på ca. 75 % Industri- eller postconsumer recyclede materialer – tilsat 25% nyvare for at optimere procesbarhed.

Produkterne er egnede til fremstilling af folier, rør, blæste flasker etc.

Vi introducerer Versalis nye bæredygtige Revive serie – 75% recycling med 25% nyvare

Plastcom har udviklet en unik non-profit handelsplatform ”Plastic Resale”, hvor hele plastbranchen i ind- og udland, frit kan uploade restpartier og produktionsaffald mm.

Målsætningen er at skåne miljøet for unødigt plastspild. Det er helt gratis at oprette en profil, og med få klik kan man hurtigt uploade sit eget restparti, eller eventuelt købe et egnet produkt til sin egen produktion. Læs mere her.

Plastcom bag miljøvenlig handelsplatform – her kan du købe og sælge din restplast

Efter mere end 25 års samarbejde i Danmark overdrager VERSALIS resten af distributionen af deres store program af PE- og Styren-baserede produkter til Plastcom.

Markedet omfatter hele den Nordiske og Baltiske region, og det er en fornem anerkendelse af det professionelle og seriøse arbejde Plastcom har udført gennem årene.

Det er en markant udvidelse for Plastcom og vi glæder os til at udvikle salget af VERSALIS produkter yderligere. Produkterne omfatter EVA, VLDPE, LLDPE, LDPE, HDPE smat PS, HIPS, SAN og ABS

Plastcom overtager Versalis produkter i hele Norden og i Baltikum

I sensommeren 2020 tiltrådte Victor Kaufmann i funktionen som Customer Support og Internal Sales. Victor er den ældste søn i familien Kaufmann og han er ”flasket” op med plast.

I en tid hvor Plastcom udvider, bliver kundekontakt, dokumentation og service altafgørende, så det er en fornøjelse at få tilført ekstra ungdommelig energi.

Victor kommer ikke med en egentlig plastbaggrund, men han er fyldt med godt humør, energi og brænder for kundesupport.

Mød vores nye dynamiske Customer Support – Victor Kaufmann – Service med et smil